contact

Heb je zin om mee te doen?

Ben je benieuwd naar wat er allemaal groeit in de labyrinttuin van 't Hofgeluk?

Leer je graag nieuwe mensen kennen in de frisse buitenlucht en de rust van de velden?  

Leer je graag bij over planten, bloemen en kruiden?

Wil je meer info?

Hoor je graag meer over onze plannen en workshops of wil je zelf iets delen op het veld?

 

Iedereen is welkom!

Mail naar magdelienN@gmail.com

 

Like ons op facebook en blijf op de hoogte van onze plannen en activiteiten. 

Of stuur een mailtje naar thofgeluk@gmail.com en we voegen je toe aan onze seizoensmailing.'t Hofgeluk is gelegen te Eetsvelde 11, Aaigem (Erpe-Mere).Bereikbaarheid:

     
Naar 't Hofgeluk kom je best te voet of met de fiets. Het is prachtig gelegen in de velden tussen Aaigem en Bambrugge. Er lopen verschillende wandel- en fietspaden in de buurt. Eetsvelde zelf is zelfs doodlopend voor auto's, maar met de fiets en te voet kan je de 'geknipte' spoorweg wel onder. 

Wandellus 6 van het wandelnetwerk Erpe-Mere passeert zelfs aan onze 'deur', wandellus 7 zo goed als. Aanraders voor een mooie wandeling! Lees er hier alles over. 

Belbus 385 Lede - Erpe-Mere / halte Eetsvelde: op de hoek van de straat. Vlakbij het veld, maar vraagt wat voorbereidingswerk, de reservatie van zo'n belbus. 

Bus 81 Heldergem - (Woubrechtegem) - Aaigem - Mere- Aalst / halte Langemunt: wat verder, op een dikke kilometer van het veld (+- 15min wandelen), op de kruising Langemunt en Kortemunt. 

Alle info over dienstregelingen vind je op de website van De Lijn.

Toch met de auto? 

Kom je vanop de Oudenaardsesteenweg, dan sla je de Kwalestraat in richting Aaigem. Je steekt twee spoorwegen over en neemt dan de eerste straat links. Dit is Eetsvelde. 't Hofgeluk ligt op de linkerkant van de straat.

Opgelet: er is weinig parkeergelegenheid in de straat. Het kan interessant zijn te parkeren op de Langemunt en te voet de straat in te wandelen. 

 


Neem ook eens een kijkje op de website van Magdelien: magdelienkunst.blogspot.com

En van Ariane: www.draadvanariane.be